Сторінка 1 – Відгуки - Solgar, Enhanced Potency Biotin, 1,000 mcg, 100 Vegetable Capsules - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 22.05.2024
13
5
0
113
iHerbCustomer
Золото
Опубліковано 23.11.2023
320
0
1
44
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська

Я почала приймати Біотин від Solgar за порадою свого трихолога, оскільки зіткнулася з проблемою випадання волосся та їх загальної слабкості. Мене привабила натуральність продукту та популярність бренду Solgar на ринку вітамінів та добавок. Приймаю Біотин вже близько двох місяців і можу сказати, що результати вражаючі. Моє волосся стало набагато міцніше, його випадання значно скоротилося. Крім того, я помітила покращення стану шкіри та нігтів, які тепер ростуть швидше і стали міцнішими. Пігулки маленькі і легко ковтаються, що робить їх прийом зручним. Також мені подобається, що у складі немає зайвих добавок, лише чистий біотин. Дуже задоволена ефектом від застосування Біотину від Solgar та планую продовжити його прийом. Рекомендую всім, хто шукає натуральну та ефективну добавку для зміцнення волосся, нігтів та покращення стану шкіри.

Опубліковано 3.11.2023
133
48
1
25
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Арабська

Не має запаху. Простий у використанні. Якість відмінна. Кількість дуже велика. Раджу так і вам. Це приносить велику користь. Інгредієнти вказані в інструкції. Будь ласка, прочитайте його перед використанням будь-якого продукту. Вік відповідає кількості упаковки. Розмір відмінний. Композиція виготовлена з натуральних матеріалів. Він не має побічних ефектів і його бажано використовувати, тому що він дуже ніжний.Якщо шкіра чутлива, бажано проконсультуватися з фахівцем або лікарем. Він покращує стан шкіри, не має дієтичного ефекту і працює для усунення дефіциту мінералів в організмі. Він не має певного сезону. Має відмінний смак і чудово зволожує шкіру, особливо взимку. Формула натуральна і не викликає шкірних інфекцій. Він містить колаген, сприяє росту нігтів і не шкодить каштановому волоссю та шкірі голови. Його матеріал чудовий, тому продукт рекомендується повторити

Опубліковано 18.04.2024
151
1
1
6
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська

Я почала приймати Біотин від Solgar за порадою свого трихолога, оскільки зіткнулася з проблемою випадання волосся та їх загальної слабкості. Мене привабила натуральність продукту та популярність бренду Solgar на ринку вітамінів та добавок. Приймаю Біотин вже близько двох місяців і можу сказати, що результати вражаючі. Моє волосся стало набагато міцніше, його випадання значно скоротилося. Крім того, я помітила покращення стану шкіри та нігтів, які тепер ростуть швидше і стали міцнішими. Пігулки маленькі і легко ковтаються, що робить їхній прийом зручним. Також мені подобається, що у складі немає зайвих добавок, лише чистий біотин. Дуже задоволена ефектом від застосування Біотину від Solgar та планую продовжити його прийом. Рекомендую всім, хто шукає натуральну та ефективну добавку для зміцнення волосся, нігтів та покращення стану шкіри.